Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Κόβουμετην παπάγια σε κομμάτια 1 εκ. και τη μπανάνα σε φέτες 1 εκ. Τα βάζουμε σε ένα μπολκαι τα βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φρούτα που παγώσαμε μαζί με τον πουρέ acai, το μέλι, τους σπόρους τσία και το γάλα αμυγδάλου. Χτυπάμε μέχρι να...