Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβετε το λοβό της βανίλιας κατά μήκος και με ένα μυτερό μαχαίρι «ξύνετε» τα σποράκια της βανίλιας σε ένα μπολ. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Στη συνέχεια ετοιμάζετε το χυλό: Προσθέτετε στο μπολ με τη βανίλια τα αβγά και τη ζάχαρη και ανακατεύετε. Ρίχνετε το αλεύρι, το...