Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με τα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό. Προσθέτετε τις σουπιές και σοτάρετε για λίγο ακόμα μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους και να στεγνώσουν.Προσθέτετε τότε στην κατσαρόλα το υπόλοιπο ελαιόλαδο και, αφού κάψει, ρίχνετε τις μαραθόριζες,...