Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σοτάρετε το κρεμμύδι, το τζίντζερ και το σκόρδο με 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.Ρίξτε στην κατσαρόλα τις φακές, το κάρι, τις τσίλι πιπεριές και τις ντομάτες. Προσθέστε μισό λίτρο νερό και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.Αλατίστε, ρίξτε την κρέμα...