Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σοτάρετε το κρεμμύδι, το τζίντζερ και το σκόρδο με 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.Ρίξτε στην κατσαρόλα τις φακές, το κάρι, τις τσίλι πιπεριές και τις ντομάτες. Προσθέστε μισό λίτρο νερό και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.Αλατίστε, ρίξτε την κρέμα...