Μακαρόνια με αβγοτάραχο( Μεσολόγγι)

Μακαρόνια με αβγοτάραχο( Μεσολόγγι)

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμενο νερό και τα σουρώνουμε. Βάζουμε στη κατσαρόλα λίγο λάδι ,ρίχνουμε τα μακαρόνια και ανακινούμε τη κατσαρόλα. Τα φυλάμε ζεστά. Κόβουμε το αβγοτάραχο σε φετούλες. Σε ενα βαθύ τηγάνι βάζουμε λάδι ρίχνουμε 1 σκόρδο τεμαχισμένο και 1 κουταλάκι...