Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δροσερή και χορταστική σαλάτα για όλες τις ώρες Για το ντρέσινγκ της σαλάτας, βάζουμε σε ένα μπολ 2 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι, 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη,1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και το χυμό από μισό λεμόνι.Ανακατεύουμε καλά ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο...