Μπαρμπούνια με πορτοκάλι

Μπαρμπούνια με πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 2 μεγάλα μπαρμπούνια
  • 2 ματσάκια μάραθο
  • 2 πορτοκάλια
  • 50 γρ. βούτυρο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • φέτες λεμονιού (για το γαρνίρισμα)


Οδηγίες παρασκευής

Καθαρίζουμε τα ψάρια.

Απλώνουμε σε ένα πυρέξ το μάραθο και βάζουμε από πάνω τα μπαρμπούνια.

Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και τα κόβουμε ροδέλες.

Καλύπτουμε τα ψάρια με τα πορτοκάλια, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και λίγο ψιλοκομμένο μάραθο.

Ρίχνουμε από πάνω το βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C για 25 λεπτά περίπου.

Γαρνίρουμε με φέτες λεμονιού και σερβίρουμε αμέσως.

Καλή μας όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.