Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βράζετε τα ζυμαρικά σε μία κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας τους. Τα σουρώνετε, περιχύνετε με το ελαιόλαδο και τα κρατάτε στην άκρη.Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, προσθέτετε το σκόρδο και το μπούκοβο και σοτάρετε για 2 -...