Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Δοκιμάστε μια νέα συνταγή για το γλυκό σας και θα ξετρελαθείτε Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη. Ανακατεύουμε την ξερή μαγιά και τη ζάχαρη, τα κερασάκια, προσθέτουμε το χλιαρό νερό και τέλος το αλάτι. Κάνουμε μια μαλακή ζύμη και ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου.Αφήνουμε τη ζύμη...