ΦΑΒΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΑΝΗΘΟ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φάβα από μαύρους γίγαντες με άνηθο και παντζαροσαλάτα
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Νένα Ισμυρνόγλου
Ο συνδυασμός μελιού και λεμονιού απογειώνει τον πρωτότυπο φασουλοπουρέ
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ