Πίτα με ζαχαρούχο γάλα κακάο καρύδια και τηγανητή μπανάνα

Πίτα με ζαχαρούχο γάλα κακάο καρύδια και τηγανητή μπανάνα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ετοιμάζετε τις μπανάνες: Τις ξεφλουδίζετε και σε ένα τηγάνι τις σοτάρετε με το φρέσκο βούτυρο και από τις δυο πλευρές. Τις πασπαλίζετε με την καστανή ζάχαρηκαι σβήνετε με το ρούμι. Μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το ρούμι. Παίρνετε τις πίτες και τις αλείφετε με...