Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μαρινάρετε τον κόκορα: Σε μια μεγάλη λεκάνη ή κατσαρόλα που να χωράει ολόκληρο τον κόκορα βάζετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και τον βυθίζετε μέσα. Βάζετε πάνω στον κόκορα ένα βάρος έτσι ώστε να κρατηθεί μέσα στο νερό. Σκεπάζετε το σκεύος με αλουμινόχαρτο και αφήνετε τον κόκορα...