Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αλατοπιπερώστε τα κομμάτια του κρέατος και αλευρώστε τα. Βάλτε στην κατσαρόλα ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας, γυρίζοντάς το από όλες τις πλευρές.Ρίξτε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και συνεχίστε το σοτάρισμα για αρκετά λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα τα...