Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ξεφλουδίζετε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβετε. Βήμα 2 Βάζετε το ελαιόλαδο σε μια ρηχή κατσαρόλα και όταν κάψει, σοτάρετε το κρεμμύδι.Βήμα 3 Ρίχνετε μέσα τις πιπεριές και τις σοτάρετε ελαφρά.Βήμα 4 Στη συνέχεια, προσθέτετε τις γαρίδες καθαρισμένες, τα μύδια και τα...