Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για το κοκκινιστό μοσχάρι Κόβουμε το κρέας σε μεγάλες μπουκιές. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω, για να γίνει το κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ μελιτζάνας πεντανόστιμο.Προσθέτουμε το ψιλοκομμμένο κρεμμύδι και ολόκληρες τις σκελίδες σκόρδο, τ’...