Στήθος κοτόπουλο σοτέ με πράσινες ελιές πιπεριές και κάππαρη

Στήθος κοτόπουλο σοτέ με πράσινες ελιές πιπεριές και κάππαρη

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βάζετε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει καλά και προσθέτετε τα στήθη του κοτόπουλου από την πλευρά με την πέτσα. Όταν ροδοκοκκινίσουν από αυτή την πλευρά τα γυρίζετε να σοταριστούν και από την άλλη μέχρι να πάρουν χρώμα και από εκείνη την πλευρά. Προσθέτετε το λάδι...