Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλασε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2 λεπτά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια του κοτόπουλου, και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με την πλευρά της πέτσας προς τα κάτω. Σοτάρουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και στη συνέχεια...