Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τον πουρέ κάστανο, βράζουμε χαραγμένα τα κάστανα, για 10-15 λεπτά να ανοίξουν. Τα ξεφλουδίζουμε, και κρατάμε 1 κιλό καθαρή σάρκα. Διαβάστε εδώ όλα τα μυστικά μου για να καθαρίσετε, να μαγειρέψετε και συντηρήσετε σωστά τα κάστανα.Ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει. Ρίχνουμε...