Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτά κομμάτια. Τα πιο χοντρά κομμάτια μπορούμε να τα χτυπήσουμε λίγο με τον μπαλτά. Δεν τα θέλουμε πολύ λεπτά.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το ξινόγαλα τα καρυκεύματα και αλατοπίπερο στην ποσότητα που μας άρεσει. Το μείγμα πρέπει να είναι...