Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Εύκολο και γρήγορο γλυκό για μικρούς και μεγάλους Ρίχνετε το ηλιέλαιο σε μια κατσαρόλα και ζεσταίνετε μέχρι να κάψει. Στη συνέχεια τοποθετήστε κάθε τορτίγια στο πάγκο της κουζίνας και απλώνετε λίγη μερέντα σε κάθε τρογτίγια.Στη συνέχεια βάζετε από 1 μπανάνα στη μέση κάθε...