Ριγκατόνι με σύγκλινο Μάνης τοματίνια γραβιέρα και ελαφριά σάλτσα μουστάρδας

Ριγκατόνι με σύγκλινο Μάνης τοματίνια γραβιέρα και ελαφριά σάλτσα μουστάρδας

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα ριγκατόνι για 6 λεπτά.Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε και τα κρυώνετε με άφθονο τρεχούμενο νερό.Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το σύγκλινο Μάνης σε μικρές μπουκιές, τα τοματίνια στα 4 και ψιλοκόβετε τα φρέσκα...