Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τη ζύμη Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά σε μέτρια ταχύτητα έως ότου γίνει μια ωραία και ελαστική ζύμη για 5-8 λεπτά. Την αφήνουμε σε ζεστό μέρος, μέσα σε ένα καλά λαδωμένο μπολκαι σκεπασμένη με μια πετσέτα, μέχρι να διπλασιαστεί σε...