Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε μια κατσαρόλαμε αλατισμένο μπόλικο νερό να βράσει σε μέτρια φωτιά. Κόβουμε τα καρότα σε κομμάτια 3 εκ. και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα να βράσουν για 5-10 λεπτά. Αφού μαλακώσουν, τα αφαιρούμε με τη βοήθεια μιας τρυπητής κουτάλαςκαι αφήνουμε σε ένα μπολ. Πιέζουμε με ένα...