Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζετε τα μήλα από κουκούτσια και φλούδες και τα κόβετε σε πολύ λεπτές φέτες ή κύβους. Τα σοτάρετε σε μιάμισι κουταλιά της σούπας από το λάδι σε χαμηλή φωτιά μαζί με το μέλι, μέχρι να μαλακώσουν και να καραμελώσουν. Ανακατεύετε σε σαλατιέρα τα μισά μήλα, το σιτάρι, τα...