Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δοκιμάστε μια νέα συνταγή για το αγαπημένο σας γλυκό ψωμάκι Ρίχνουμε 500 γραμμάρια αλεύρι σε μια λεκάνη.Δημιουργούμε μια μικρή λακκούβα στη μέση.Σταδιακά προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού, σταφίδες, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι.Τελευταία, ρίχνουμε...