Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα ροκφόρ και αχλαδιά κρασάτα

Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα ροκφόρ και αχλαδιά κρασάτα

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Ετοιμάζετε πρώτα τα αχλάδια: Τα ξεφλουδίζετε και με το ειδικό εργαλείο αφαιρείτε την κόρα τους (τρυπώντας τα από κάτω προς τα πάνω). Βάζετε σε μια μικρή κατσαρόλα (που να τα παίρνει όρθια καλύτερα) το κρασί με τη ζάχαρη, την κανέλα και τα γαρίφαλα και ανακατεύετε το μίγμα...