Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Η σημερινή συνταγή είναι ό,τι πιο περίεργο έχω φτιάξει ποτέ! Και ομολογώ ότι ήταν και η πιο ευχάριστη έκπληξη. Αν μου έλεγες ότι θα φας μους σοκολατένια από γίγαντες, θα έλεγα πως δεν είναι δυνατόν. Όταν όμως διάβασα σε ξένα μπλογκς ότι μπορείς να φτιάξεις κέικ με φασόλια και...