Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε να φτιάχνουμε την ζύμη. Λιώνουμε σε μισό ποτήρι νερό την μαγιά και την ζάχαρη. Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι ,ανοίγουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο και αδειάζουμε την λιωμένη μαγιά μαζί με το αλάτι, και το λάδι. Προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό και ζυμώνουμε μέχρι να...