Φοκάτσια (focaccia) με κιμά κρεμμύδια και ντοματίνια

Φοκάτσια (focaccia) με κιμά κρεμμύδια και ντοματίνια

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ξεκινάμε τη ζύμη για την σπιτική ιταλική φοκάτσια βάζοντας σε ένα μπολ το αλεύρι και τη μαγιά. Ανακατεύουμε με κουτάλι και κάνουμε μια λακκούβα στη μέση. Διαλύουμε το αλάτι στο νερό. Τα προσθέτουμε στο αλεύρι και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε καλά. Ζυμώνουμε τα υλικά μέχρι να...