Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Βάση Βήμα 1 Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κορν φλάουρ και τα αφήνουμε κατά μέρος.Βήμα 2 Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα ¾ της ζάχαρης μαζί με τους κρόκους και τα χτυπάμε με τον αβγοδάρτη ή το μίξερ χειρός έως ότου ασπρίσουν και αφρατέψουν. Βήμα 3 Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ με...