Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια τα παντζάρια, το τζίντζερ και τη βανίλια μέχρι να διαλυθούν εντελώς τα παντζάρια. Ζεσταίνουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκισε μέτρια φωτιά μαζί με την κανέλα και τον καφέ. Με το που αρχίσει να κοχλάζει το γάλα μετά από 2-3 λεπτά, αφαιρούμε...