Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε τα μίγματα: Λιώνετε τις σοκολάτες, τη κάθε μια ξεχωριστά, σε ανοξείδωτα μπολ, που έχετε στερεώσει πάνω σε κατσαρόλες στις οποίες σιγοβράζει λίγο νερό (μπεν μαρί).Αποσύρετε τα κατσαρολάκια από τη φωτιά και όσο η σοκολάτα είναι ακόμη πολύ ζεστή, προσθέτετε τη μαργαρίνη....