Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πρώτα ετοιμάζετε τα καλαθάκια με το φύλλο: αλείφετε με λάδι τα φυλλαράκια της κρούστας και τα βάζετε δυο δυο μαζί μέσα σε λαδωμένα πυρίμαχα μπολάκια ή σε ατομικές φόρμες μιας χρήσης. Αν χρησιμοποιήσετε σφολιάτα, βάζετε από ένα φύλλο σε κάθε φόρμα, τρυπάτε τον πάτο πυκνά με...