Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Δροσερό και εύκολο γλύκισμα με κρέμα βανίλια και ζουμερά φρούτα Σε ένα μπολ ανακατέψτε το εσπρέσο μαζί με το λικέρ. Βυθίστε κάθε σαβαγιάρ στο μείγμα εσπρέσο. Τοποθετήστε μια στρώση σαβαγιάρ στο πάτο μιας στρογγυλής φόρμας. Ανακατεύετε την κρέμα γάλακτος σε σφικτή...