Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβετε τις μελιτζάνες σε λεπτές, μακρόστενες φέτες 1 εκ. και τις ρίχνετε μέσα σε ένα σκεύος με αλατισμένο νερό για 20 λεπτά, για να φύγει η πικρή γεύση τους. Τις στραγγίζετε καλά, τις σκουπίζετε και τις τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές με ελάχιστο λάδι, μέχρι να μαλακώσουν....