Λεμονάτη σούπα με ρεβίθια και κοτόπουλο

Λεμονάτη σούπα με ρεβίθια και κοτόπουλο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, προσθέτετε το κοτόπουλο και σοτάρετε μέχρι να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια ρίχνετε στο τηγάνι το κρεμμύδι, τα καρότα και το σέλερι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά, μέχρι να μαραθούν.Προσθέτετε το θυμάρι, τη δάφνη, το ζωμό, τα...