Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζητάτε από τον ψαρά σας να σας καθαρίσει τους κολιούς ή αφαιρείτε μόνοι σας τα εντόσθια και το κεφάλι τους κόβοντάς τα λοξά. Τους ξεπλένετε καλά και αλατοπιπερώνετε. Κρατάτε τα ψάρια στην άκρη.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180º C. Παίρνετε ένα ταψάκι φούρνου, στρώνετε τα...