Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ξεπλένετε την πατάτα και τη βράζετε για 10 λεπτά περίπου για να μαλακώσει λίγο. Βήμα 2 Την αφήνετε να κρυώσει, την ξεφλουδίζετε και την κόβετε σε μικρούς κύβους. Βήμα 3 Παράλληλα, βράζετε το μπιζέλι και το βάζετε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξει.Βήμα 4 Σε ένα τηγάνι, που...