Πολύχρωμο σπαγγέτι λαχανικών με πέστο άνηθου και ντοματίνια

Πολύχρωμο σπαγγέτι λαχανικών με πέστο άνηθου και ντοματίνια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Για το πέστο άνηθου: Πολτοποιείτε στο μπλέντερ τον άνηθο με το κουκουνάρι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, την παρμεζάνα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, για 2-3 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Στο ενδιάμεσο, σταματάτε το μπλέντερ και με μια σπάτουλα ανακατεύετε μαζεύοντας τα κολλημένα...