ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΣΟΓΙΑ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χοιρινά μπριζολάκια με τζίντζερ, σόγια, κόλιανδρο και μέλι
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Νίκη Χρυσανθίδου
Μία συνταγή γεμάτη αρώματα και τα ωραιότερα μπριζολάκια με την πιο “καραμελωμένη” κρούστα που έχετε φάει ποτέ είναι έτοιμα
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ