Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με το βούτυρο. Όταν κάψει ρίχνουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τα κοκκινίζουμε.Μόλις τσιγαριστούν τα κρεμμύδια προσθέτουμε το κρέας και το κοκκινίζουμε κι από τις δύο πλευρές.Όταν πάρει χρώμα, το σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε το ανάλογο αλάτι, το...