Μους σοκολάτας με άρωμα καφέ ρούμι και πορτοκάλι

Μους σοκολάτας με άρωμα καφέ ρούμι και πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βάζετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί να λιώσει. Ανακατεύετε με σπάτουλα ανά διαστήματα. Βάζετε τη ζάχαρη και το νερό σε κατσαρολάκι πάνω σε μέτρια φωτιά κι ετοιμάζετε ένα πηχτό σιρόπι. Παράλληλα βάζετε τους κρόκους και το ολόκληρο αβγό στο μίξερ και ξεκινάτε να τα χτυπάτε σε μέτρια...