Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε τις μερίδες του κρέατος και τις αφήνουμε να σουρώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, τα σκόρδα, τις ψιλοκομμένες ντομάτες ή τις κονσέρβες κον κασε, το ξύδι, την ζάχαρη...