Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τις ατομικές τυρόπιτες στριφτάρια, βάζουμε πρώτα σε μπολ το αλεύρι, το λάδι, το ξίδι και το αλάτι. Λίγο λίγο και ζυμώνοντας προσθέτουμε νερό. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν είναι εύπλαστη και μαλακή και δεν κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε σκεπασμένη για 30΄ να...