Βερίκοκα γεμιστά με κατίκι Δομοκού και φιστίκι Αιγίνης

Βερίκοκα γεμιστά με κατίκι Δομοκού και φιστίκι Αιγίνης

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το κατίκι με το ξύσμα λεμονιού μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει λίγο.Τοποθετείτε τα βερίκοκα σε πιατέλα με το άνοιγμα προς τα πάνω.Βάζετε το μίγμα της γέμισης σε κορνέ (ή τυλίγετε μια λαδόκολλα σε σχήμα χωνιού, βάζετε μέσα...