Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
( 1176 ); Ψιλοκόβουμε πρωτα τα καρότα στο μούλτι.Σε ενα μπόλ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με την ζάχαρη. Επειτα ρίχνουμε το καρότο και τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και τα χτυπάμε.Προσθέτουμε κατόπιν το λάδι το αλεύρι το μπαίκιν κ την βανίλια και συνεχίζουμε το χτυπημα μέχρι να εχουμε...