Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μπολ ανακατεύω όλα τα υλικά της ζύμης , με το ανάλογο νερό.Όταν ξεκολλήσει απ τα τοιχώματα το ζυμάρι ειναι εντάξει. Το αφήνω στο ψυγείο σκεπασμένο με πετσέτα η μεμβράνη .Ωστόσο ετοιμάζω τη γέμιση .Χτυπώ ελαφρό το αυγό και ανακατεύω με το τυρί , το γιαούρτι και τα μυρωδικά...