Κορμός με μασκαρπόνε βατόμουρα και κρέμα γάλακτος

Κορμός με μασκαρπόνε βατόμουρα και κρέμα γάλακτος

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βρέχετε μια μακρόστενη φόρμα μήκους 21εκ., πλάτους 8εκ. και ύψους 7εκ. και όπως είναι ελαφρά βρεγμένη τη στρώνετε με λαδόκολλα (για να μαλακώσει), αφήνοντας να εξέχει αρκετά.Μουλιάζετε τις ζελατίνες σε κρύο νερό για 5 λεπτά. Λιώνετε 125γρ. από τα βατόμουρα μέχρι να γίνουν πουρές...