Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βρέχετε μια μακρόστενη φόρμα μήκους 21εκ., πλάτους 8εκ. και ύψους 7εκ. και όπως είναι ελαφρά βρεγμένη τη στρώνετε με λαδόκολλα (για να μαλακώσει), αφήνοντας να εξέχει αρκετά.Μουλιάζετε τις ζελατίνες σε κρύο νερό για 5 λεπτά. Λιώνετε 125γρ. από τα βατόμουρα μέχρι να γίνουν πουρές...