Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βράζετε το κουνουπίδι σε αλατισμένο νερό για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει ελάχιστα. Το στραγγίζετε και το χωρίζετε σε μπουκετάκια. Τα αφήνετε στην άκρη να στεγνώσουν.Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε την ντομάτα, τη...