Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Bάζετε μπόλικο νερό σε μια κατσαρόλα και όταν κοχλάσει ρίχνετε αλάτι και το κουνουπίδι. Βήμα 2 Το βράζετε για 10 λεπτά (από την ώρα που θα ξανακοχλάσει το νερό).Βήμα 3 Το αφήνετε λίγο να κρυώσει και το σουρώνετε.Βήμα 4 Ακολούθως, βάζετε το κουνουπίδι σε ένα πυρίμαχο...